Bekæmp emballageforurening med disse 2 tips

Emballageforurening er et stigende problem, og det er derfor vigtigt, at vi alle tager ansvar for at passe på vores miljø. Her får du 2 tips til, hvordan du kan bekæmpe emballageforurening.

Tip 1: Brug genanvendeligt emballage og de rette anmærkninger

Det andet tip er at vælge genanvendeligt emballage i stedet for engangsemballage. Det kan for eksempel være at bruge glas eller stofposer i stedet for plastik, når du skal have mad med på farten. Du kan også bruge stofposer i stedet for plasticposer når du handler ind. Hvis du har nogle produkter, som skal sorteres efter en bestemt kategori, skal det gerne fremstå på selve emballagen. Et godt eksmpel her, er f.eks. hvis der skal sendes produkter med batterier indeni, så skal man have en un3480 faresedel tilknyttet emballagen.

Tip 2: Brug mindre emballage

Det første og mest oplagte tip er selvfølgelig at begrænse mængden af emballage, du bruger. Du kan også købe dine varer i større mængder, da det ofte er en billigere løsning på lang sigt. Det er et spændende emne, som giver stof til eftertanke. Læs evt. andre artikler her, for at blive klogere på området.