Hvem kan træne hos Vappes Hundeskole?

For at gå i Vappes Hundeskole, skal man være medlem. Det er gratis at blive medlem, der er ingen bindingsperiode og vi hjælper dig nemt igennem indmeldelsen når du tilmelder dig et hold, kursus eller anden aktivitet i hundeskolen.

Det er vigtigt for os, at det skal være trygt for alle både hunde og hundeførere at træne i vores hundeskole. Derfor skal din hund være vaccineret mod hundesyge og parvovirus, og vaccinationen skal være mindst 14 dage gammel. For hunde under 2 år gælder, at vaccinationen højst må være 1 år gammel. Er hunden 2 år eller mere, må vaccinationen højst være 4 år gammel. Hunden skal også være forsikret (undersøg, om din forsikring dækker ved træning). Dette sikrer at vi alle er med til at passe på hinanden og vores hunde når vi træner.

Priser for hold

Vores almindelige træningshold koster 450kr.

Det gælder hvalpehold, unghundehold, rally-hold, spor-hold m.fl.

Et hold løber over 8 gange a’ 1 time, og der vil max være 8 hunde pr. instruktør. Dvs. at langt de fleste hold vil have et max på 8 hunde, men ved enkelte hold (f.eks. vores populære karrusel-hold), vil der være flere instruktører tilknyttet, og vi kan derfor håndtere flere hunde pr. hold. Der vil selvfølgelig aldrig blive oprettet hold, der er større end vi vurderer er forsvarligt.